keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Seurustellaan.


Täsä viime aikoina mun blogipostaukset on viivästyny, eli tulleet myähään illalla tai vallan jääny joku päivä välistä. Se johtuu ihan siittä, että mää oon ruvennu seurustelemmaan.
Se alko ihan yhtäkkiä tosa välipäivinä, yllätyksekseni huamasin seurustelevani ihanan miähen kans. Erelliskerrasta onki jo aikaa, mää en ees muistanu että tää on näin mukavaa!
Kyl täsä tuliki jo melkein vuasi asuttua vaan kämppäkaverin kans ja nyt siittä ei pysty pitämään näppejäns erosa. Sehän tän alotti, tiiä sit mikä mussa alko yhtäkkiä niin kiinnostaa. Tännään meillä on vuasipäivä, 15 vuatta yhresä, hyväsä ja pahasa.
Taidan mennä pyytämään parranrahnutusta.


9 kommenttia:

 1. Anonyymi8.1.14

  Olenkin ihmetellyt myöhäisiä päiväyksiäsi. Mutta ne sallittakoon, jos olet löytänyt ihanan miehen. Parasta siinä taitaa olla se, että löysit hänet uudestaan rinnaltasi. Nauti parranrahnutuksista!

  Ilona

  VastaaPoista
 2. Mesis8.1.14

  Ai että seurustelua ja parranrahnutusta =D. No, mikäs sen mukavampaa.
  Lämpimät onnittelut 15-vuotispäivän johdosta!
  Onnea ja iloa jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 3. voe tokkiisa. myöhän tiälä jaksetaan kuule ootella jotta siun kutema aikas männöö ohi. eiku kutuhommille vuan ;) onnitteluja teille kahelle!!!

  VastaaPoista
 4. :D hyvää 15-vuotispäivää!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanaa! Jatkakaa!
  Onnea vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.1.14

  moikka! Luen blogiasi ja hymyilen. Nyt siivoilen kaappeja ja tulit sieltä virtuaalimaailmasta mieleeni että haluaisitko lapsellesi valkoisen häntälakin mallia fredriksson? Se on kyllä aika suuri meille meni 5 vuotiaallekin. mikä sun s-postiosoite on? Sitten mulla olis aitoa 70 lukua Venla suuri käsityökirjasarja, joka painaa kyllä kuin synti, ettei sitä kannata kyllä lähettää. Ja vielä oli yksi maukas retro vahakangas, made in finland. Nää on Porissa, mut voisin joskus heittää ne tampereen suunnalle kun tulen, siis jos kiinnostuit. Ei maksa mitään. Vaikka häälahjaks, jos kiinnostuit.

  VastaaPoista
 7. Tankki9.1.14

  Hommatkaa huane!

  VastaaPoista
 8. Jos kerkiät sieltä parran vierestä koneelle niin myöhästyneet vuosipäiväonnittelut :D

  VastaaPoista
 9. Kiitokset onnitteluista! <3

  Anonyymi, oon hyvin kiinnostunu! Häntälakista oon haaveillu jo pitempään, ei oo yhtään tullu kirppareilla vastaan. Vahakangas ja kirjatkin kiinnostaa, voin kyllä vaikka maksaa. Sähköpostiosoite on:
  maija.leafisland@gmail.com

  VastaaPoista