keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ei oo hääpukua ennää...


Tännään on kuulemma Pukeuru häämekkoos -päivä. (Mehtäpirtisä törmäsin asiaan.) Mää en ennää mahru mun häähammeeseen, enkä vois ees yrittää ko oon sen jo viäny kirpputorille. Kirpputorilta se oli ostettukki. Ko en oo kotona, en voinu ettiä konneelta kunnollista kuvvaa naimisiinmenosta. Kännykkäkuvasa on kuva maistraatista ja myähemmin otettu "virallinen" hääkuva. Tallesa saattaa olla toi valkonen yläosa ja mustat saapikkaat. Onks teillä hääpuvut tallesa?

14 kommenttia:

 1. meillä muori sano puhelimessa jotta tännään on se "masenna itsesi päivä" mie jotta?????

  Kerto tästä kolttpäivästä ja jotta oli kokeillu mekkoa. ei kuulema mahtunu edes viereen :D hehahe..

  kaunis morsian olet sinäki ollu..

  VastaaPoista
 2. Mesis15.1.14

  Ei ollunna enää häämekkoa, kun vein sen juuri eilen UFF:in laatikkoon =>. Se ei ollut mikään prinsessamekko, vaan itse tekemäni vaalea mekko. Kyllä tuntui kummalta, kun aamulla avasin telkun ja siellä sanottiin, että tänään on pukeudu häämekkoon-päivä.

  VastaaPoista
 3. Joo tallessa on hääpuku..housut ja takki. Kumpiki roikkuu päällä kuin armeijan teltta! Eka hääpuku sit ei mahtuiska, mutta siit onkin aikaa jo vuaskymmenii..*hih*

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.1.14

  Joo, on tallella ekojen naimiaisten keltainen, hupullinen hääpuku, mutta se on pirusti kutistunut kaapissa.
  Toinen vihkiminen oli maistraatissa "tavallisissa" vaatteissa, ei missään nätissä hääpuvussa.

  VastaaPoista
 5. Ei oo hääpuku tallessa sillä sen söi hiiret aikonaan kaupungi asunnon kellarissa, sinne men miun sininen mekko, nyyh, en muuten kyllä mahtuiskaan siihen olihan sillo 20 kg. nuorempi:)

  VastaaPoista
 6. Mulla on tallesa kyl ja varmasti mahtusinki kyl. Ainoo vaan et en ossais siihen yläossaan yksinäni pukeutua. Mulla oli semmonen mittojen mukkaan tehty oikee kunnon korsetti. Kerranki oli vyätärö. :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo kuvat! Minulla ei ole koskaan hääpukua ollutkaan.

  VastaaPoista
 8. Mun hääpuku roikkuu kaapissa. Itse sen tein, sainpahan oman näköseni. Mahtuu ehkä vauvakilojen jälkeen... Nyt en uskalla koittaakaan, masentuu vaan turhaan.

  VastaaPoista
 9. Tallessa on...niin hame kuin huntukin...:) HAme ei mahdu kiinni ja huntu melkein hajoaa kosketuksesta...joten en pukenut eilen päälleni hääpukua...:)

  VastaaPoista
 10. Jos se kellarista vielä löytyy niin tarvitsen siihen ahtautumiseen kenkälusikkaa ja lanteille öljyä :D

  VastaaPoista
 11. Kun ei oo päässyt avikseen niin saisko kalenteriin sellaisen päivän että naimattomat ja muuten vaan kunniattomat sais kans pukeutuu häämekkoon?

  VastaaPoista
 12. Tossa kirjotuksen alussa on toi linkki, tartti oikeen lukkee se uurestans. Kyl siälä sanottiin, että hääpukua saa pittää kuka vaan, naimattomatkin. :-)

  VastaaPoista
 13. Eipä ole hääpuku tallessa. Tosin aikaakin on kulunut kohta 35-vuotta ja kiloja on tullut siinä missä vuosiakin.

  VastaaPoista
 14. juu tallessa on 20v. hyvin mahtus päälle, jäi vielä tilaakin.

  VastaaPoista