torstai 2. tammikuuta 2014

Kalenteritaulu.


Oon taas kattellu kaupoista keittiöön kalenteria. Viime vuanna pääryin ostamaan kalenterin jossa oli kissanpennun kuvia. En ollu siihen tyytyväinen, mut ko mittään kivvaa ei sillon löytyny. Ilmeisesti olin taaski liian myähäsä, kai ne kivat oli sit jo ostettu kaupoista ko taaskaan en ollu tyytyväinen mihenkä. Onneks sain idean, Ideaparkisa ko oltiin; tuunaan itte kalenterin miäleisekseni. Ostin halvimman kalenterin ja tein sille kotona "kehykset". Laitoin nastoilla levyn päälle kankasta, sen voi vaihtaa ko kyllästyy. Nyt oon tyytyväinen.


12 kommenttia:

 1. hyvä,kiva,ihana..

  VastaaPoista
 2. Mesis3.1.14

  Tosi nätti tulikin. Sinulta ei ideat lopu :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea.

  Minä olen joka vuosi leikellyt jostain ilmaisjakokalenterista kuukausiruudukot irti ja liimannut ne hehtaarikokoiselle kartongille. Siinä sitten näkyy koko vuosi kerrallaan.

  Tänä vuonna ei tullutkaan yhtään ilmaiskalenteria. Pitää vähän pohtia, miten selviän.

  VastaaPoista
 4. Upea kalenterin taus.
  Mie sain serkultani kalenterin jossa on kuvia lapsuutemme mummolasta, tykkään siitä paljon.

  VastaaPoista
 5. Hieno! Minä taas tykkäsin kovasti viime vuoden seinäkalenterista, jonka teetin hetken mielijohteesta kun halvalla sain (tuli eräältä nimeltämainitsemattomalta spammia syytävältä firmalta mojova tarjous silloin). Kuvasin hienoimmat pöytäliinani ja laitoin ne kalenterin kuviksi, joka kuukaudelle ajankohtaan sopivat värit ja kuviot. Nysse roikkuu vieläkin tossa eteisen seinässä, kun en raski pois ottaa..

  VastaaPoista
 6. Hieno kalenteri...tai siis kehykset....parempi, kuin kaupan....:)

  VastaaPoista
 7. Meillä ei ollut kalentereista puutetta...ilmaiseksi tai lahjaksi saatiin 4-5 kalenteria ja itse teetin jo aiemmin Ifolorilla kalenterin omista valokuvista, kun teki mieli kokeilla, ja siitä tulikin ihan kiva!

  VastaaPoista
 8. Toi on mullakin joka vuosi sama probleema. En tiedä oonko liian kranttu vai mikä on, mutta vaikea on löytää mieleistä. Mun kriteerit kun on, että siinä on tarpeeksi tilaa kirjoittaa koko perheen menot, nimipävät pitää myös näkyä ja liputuspäivät (koska meillä on meidän taloyhtiön lippuvastuu) ja tietysti sen pitäis vielä olla kivannäköinen. Tänä vuonna löysin aika kivan Sanna Pelliccionin kalenterin.

  VastaaPoista
 9. Mesis3.1.14

  Minulla on kalenterina joka vuosi "Perhemuistikko". Se ei ole kovin nätti, mutta siinä on paljon kirjoitustilaa ja muovitasku, johon voi laittaa kynän ja jotain papereita.

  VastaaPoista
 10. ♥Tykkään niin paljon!♥♥

  VastaaPoista
 11. Sama pulma tänä vuonna! Seinäkalenterissa pitää olla nimipäivät, pyhät merkittynä ja sitten se vaikein, siinä pitää joka kuukauden kohdalla olla pikkuruutuna edellinen ja seuraava kuukausi. Vika ehto rajaakin lähes kaikki pois. Tänä vuonna monet nätit kalenterit oli amerikkalaisia eli alkoivat sunnuntaista ja nimipäivät tietysti puuttu. :( Kuvissa oli myös aika surkea valikoima, Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi ehkä "paras" valikoima, mutta heikoksi jäi sekin. Otin lopulta Anita Polkutien kuvittaman, vaikka se on kyllä materiaalina vähän lötkö.

  VastaaPoista
 12. Salla, määki harmittelin siälä kaupasa, ko en tajunnu viime vuaren pualla tilata kuvakalenteria retrokankaistani, sit keksein ton taulun. Tairan tehrä ens vuareks sen kalenterin, pohjana retrokankaan kuva ja päälle tekstinä joku vuadenaikaan sopiva runo. Tai jotain sinne päin... :-)

  Kiitos kaikille kommenteista! Hassua ko meille ei oo monneen vuateen saatu yhtäkään mainoskalenteria. Ehkä kyl hyväki. Tossa halvassa minkä ostin, on nimipäivät sun muut tärkeet, lisäks kuun vaiheet oikeen kellonaikoineen. Soppii tämmäselle kuuhullulle.

  VastaaPoista