maanantai 13. tammikuuta 2014

Tuliaiset.


Tiptap toi mahtavat tuliaiset pohjosenreissulta. Mää oonki kaivannu retronpaa ilmettä pihalle, oranssi lintulauta on täyrellinen! Laitoin sen sillai, että sen näkkee ikkunasta, rappusten piäleen. Jos linnut meinaa paskoo meijän rappusille, voin koputtaa ikkunaan ja heristää sormee ko ne alkaa pyllistää.

Toinen ihanuus on Sarpanevan kynttilänjalka. Kuvasa näkkyy vähä huanosti, mut siinä on sitä tsaikkalasien "reikämetallia". Keskellä roikkuu kulkunen, hauska.


ÄSsä sai uuren talvitakin. Tai vanhan, miten sen nyt ottaa. Valkonen tekoturkki jossa on punanen vuari. Ompelin hihoihin punaset resorit, pyssyy käsineet paremmin eikä muutenka ranteet niin palele.


Kaikkee muutaki kivvaa saatiin, mut täsä ne retroimmat. Jaa niin mut oli siinä se retro vispiläki... Kiitos viälä Tiptapille ja sen Ylkälle, ootte niin ihania!

5 kommenttia:

 1. Oi kun on ihana takki! Lintuja on tosiaan kiva katsoa ikkunasta, me harrastetaan sitä kissapoikien kanssa yhdessä. Yhdet vain lipoo suupieliään, toiset ei...

  VastaaPoista
 2. Mahtava lintulauta, tuo on helppo sitten kesällä pestäkkin, ettei linnut saa mitään tauteja vaikka ei ne tohon taija päästä paskomaan.
  Ihan toi Ässän turkki.

  VastaaPoista
 3. Mesis14.1.14

  Oletpa saanut ihania tuliaisia. Takki oli tosi söötti, ja kynttilänjalka hieno! Yliveto oli tuo lintulauta. En ole ennen missään nähnyt tuon väristä. Maalla asumisessa on se ilo, kun saa lintuja ruokkia. Täällä kerrostalossa sitä ei oikein voi tehdä. Vaikka vein minä kyllä tuonne rantaan vähän sapuskaa linnuille.

  VastaaPoista
 4. Parempi katella lintuja kun ovat lähellä. Niin mullakin on ihan rappusilla. Harjaan kakkelit pois, kuiviahan ne ovat talvella.
  Kyllähän on söpö takki, varmaan lämminkin :)

  VastaaPoista
 5. Jos alkaa pikkulintujen kakka häiritä niin voin laittaa kuvia pulujen hyökkäyksestä :D Ei tehoa koputus eikä sormen heristys eikä kiroilu :D

  VastaaPoista