tiistai 21. tammikuuta 2014

Muatinäytös.

Viime aikoina on löytyny paljo vaatetta kirppiksiltä. En tiiä oonks mää tullu sokkeemmaks, vai onks retrovaatteet oikeesti vähentyny, niitä saa nykyään oikeen ettimällä ettiä. Tampereen UFF oli ennen aarreaitta, nykyään siälä on melkein pelkkää kasaria. Mut juu, nyt on ollu sentään tuuria.

Kesä talven keskelle. Siis kukkahuivi.

Tää hame jo vilahtiki ko
esittelin uuren käsilaukkuni.

Lyhythihanen nappipaita. Näistä tykkään.

Miäs otti musta niin hirveen kuvan, ettei uskois ees mahrolliseks. Nyt ruppee harmittammaan, että menin rajaamaan pään pois, oisitte saanu nauraa. Ja mää hävetä. Mut kuvan idea on kumminki toi paita ja noi housut. Housujen puntteja tarttee kyl pirentää, onneks on paljo taitetta.

Sit viälä vihreet pökät.
Hyvät tälläi talvella hammeen alla.

9 kommenttia:

 1. ihania löytöjä oot tehnynnä..

  VastaaPoista
 2. Mukavia löytöjä, nuo lahjehousut on ihan ykköset.
  En malta olla kehottamatta sinua keramiikkakurssille. Olen itse tehnyt keramiikkaa kolkytviisi vuotta ja edelleen tykkään. Tytär oli eka kertaa mukana, kun oli kymmenen päivän ikäinen. Minä vaan työnsin tuttia suuhun savisilla kourillani ja tytär oli ihan savessa, kun tunti loppui.

  VastaaPoista
 3. Hirvikoskella oli aika hyvät retrot viimeks, tai ainaki sää tulit miäleen aika ussein. Huittisten Hohdosa voi hyvällä tuurilla olla vaatteitaki, mut ainaki siälä on muuten taatusti joka sortin retroo, ihan hirveen hiano kissanpaskan värinen 60-luvun sohvaki taannoin. Itte ostelen mm. C-kasetteja, jos tarttee jonkulle synttärilahjoja hankkia. Joka kerta ovat saajat ilosta itkeneet.

  VastaaPoista
 4. Hirvikoskelta noi kaks alinta onkin. :-)

  VastaaPoista
 5. Arvostaako Rynttis sun miäs näitä retroja? Mun puolisko yleensä tuumaa tämmösistä niin diplomaattisesti vaikka että "ihme säkki" (kun esittelin uusinta kolttumalliani). Mun mies vaikuttaa siltä, että sen esteettinen silmä on pahasti puutunut.

  Noi alakuvan kalsarit on mun suosikit :*

  VastaaPoista
 6. Tollasissa villapöksyissä sitä nuorena likkana tansseissa käytiin, ei jäätyny paikat , mutta saattomiehille tuli hiki:::::

  VastaaPoista
 7. Vau tossa hameessa on ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Sun täytyy antaa kamera seuraavaksi miehen sijasta äSSälle niin tulee hyviä kuvia :) Olet kyllä kaventunut hurjan paljon :)

  VastaaPoista
 9. Salla, mut tarttee oikeen kysellä Miäheltä. Mut ei se yleens kauheesti mua oo hävenny. Ainaki ko oon kysyny, että kehtaaks se lähtee mun kans jonnekki, ni se sannoo kehtaavans. :-)

  VastaaPoista