lauantai 4. tammikuuta 2014

Haasteita.

Punakka ja tanakka haasto mut blogissaan tämmäseen: 

Listaa itsestäsi viisi asiaa, sisäistä tai ulkoista, joista pidät tai ainakin haluat oppia pitämään.

Perinteisenä suamalaisena on hyvin vaikeeta ruveta kirjottammaan omia hyviä pualians. Sitä ruppee pelkäämään, että nyt ne luulee mua itterakkaaks. Täsä ny kumminki:

1. Mää tykkään mun tukasta. Oma väri ja pituus melkein pershoroon asti.2. Jalat. Karvoista hualimatta mun miälestä nätit. Varpaat ja kaikki.

3. Tuun toimeen melkein kenen kans vaan.

4. Oon jonkinmoinen käsityäihminen.

5. Mulle kelpaa melko halvat huvit.


Mää olin jo aatellu, etten tee uurenvuarenlupausta, mut ilmeisesti teenki kolme. Se johtuu siittä, että Kuningatar pulassa kirjotti näin:

"Olen päättänyt tykönäni, että tämä on sellainen ihmeiden vuosi ja vuodenvaihde jolloin saa toivoa kolme toivetta ja ne toteutuu. Aivan takuuvarmasti toteutuu. Mutta tähän takuuseen liittyy ehto; kolme toivomusta täytyy kuitata kolmella lupauksella. Haastan myös kaikki tämän lukevat samaan projektiin."


Joten mun lupaukseni on nämä:


1. Matkin kuningatarta ja luppaan lopultaki mennä tuunaamaan mun tatskat ajan tasalle. Ko kerran kauan oon semmosesta haaveillu.Tää ihan huutaa seuraksens hippikukkia, eiks joo?

2. Luppaan että ens vuanna mun paino alkaa kuutosella, eli kolmisen killoo tarttis viälä purottaa viime vuaren kahreksan lisäks.

3. Luppaan huutaa mukuloille vähemmän. (tätä onneks auttaa se, että lopetin hormonaalisen ehkäsyn joka teki musta hirviön)


Mun kolme toivettani on nämä:


1. Toivon kärsivällisyyttä mukuloitten kans. (helpottaa tota lupausta jos toive toteutuu)


2. Toivon terveyttä kaikille läheisille.


3. Toivon upeita kirppislöytöjä jotka on hinnoteltu alakanttiin. Onks teijän lupaukset aikasemmin pitäny? Tai teetteks te yleens olenka lupauksia? Mää en oo tätä pahemmin harrastanu, mut en mää nyt vaikeita lupaillu.

9 kommenttia:

 1. Hyviä lupauksia! Mulla on aina tyyliin "nyt alan käyttää hammaslankaa 2 x viikossa, mutta yhden kerran jälkeen olen jo unohtanut lupauksen.
  Mullakin on tatska, joka kaipaa uudistusta, omaani haluan jotain jalokiven näköisiä, sekin on nyt vaan musta. Toivottavasti kummankin lupaus (mulla lähinnä toive) toteutuu, ja sun toiveet myös!

  VastaaPoista
 2. Lupauksia tulee aina annettua. Toteutus on sitten eri juttu.
  Minäkin haluan painoa alas ja siihen keskityn.Ja ekolookiseen elämään.
  Toiveita on paljon mutta sellaisia pieniä..

  VastaaPoista
 3. Mesis4.1.14

  Hyviä lupauksia sulla, -ja toiveita myös. Jotenkin tämä:"Toivon terveyttä kaikille läheisille" tuntui tosi mukavalta toiveelta. Minä en oikein koskaan tee uudenvuodenlupauksia, koska niitä on niin vaikea pitää.

  VastaaPoista
 4. Mä lupasin edellisvuonna 7 asiaa tai enempiki ne oli semmosia että "tämmöstä haluan elämäni olevan". Kuus meni nappiin. No viime vuodeks sitten sama yritys. 7 kohtaa, 2 osumaa. Tälle vuodelle otin tavotteeks vain sen, että kuukautta kohden täältä kämpästä häviää 10 tavaraa/vaatetta/mitävaanturhaketta. Tarina ei kerro, paljonko mä sitten kannan tänne kirpparikamaa mut että yritänpä jostain välillä luopuakin. Alku on jo lupaava!

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin erityisesti toiveista kohdasta 3. Lienen toivovan samaa! Älä tuu mun apajilleni ;)

  VastaaPoista
 6. Mie enlupaa mitään, kun ei ne kuitenkaan pidä.
  Laitata ihmeessä tatska kuntoon kukat ois tuossa upeat.

  VastaaPoista
 7. ♥ihana postaus! ♥ Juu, jotain pitää aina itselleen lupailla :)

  VastaaPoista
 8. Mää lupasin taas ryhdistäytyä. Vähä joka saralla. Ja turasin lupaukseni taas yhtä noppeesti ku aina ennenki. :D
  Mut ehdoton jee tatskatuunauksille ja hippikukille. Määki tahdon!

  VastaaPoista
 9. Sulla on tosiaan hiano tukka! En nyt ala karehtimaan vaan keskityn vielä vimmatummin ihailemaan omaani jotta se alkaisi kukoistaa niinku sulla. Sähän voisit kirjottaa tänne tukkakauniiksi-vinkkejä vai onko niitä jo, kun en ole kaikkia sun juttuja viä lukenu. Lupaukset on pitäny ja yks toivekin jo toteutu ;) En ole vielä uskaltanu sitä blogissani hehkuttaa, kun se oli sitä miäletöntä seksiä. Näin yksityisesti voin sulle sen tässä jakaa :D

  VastaaPoista