perjantai 25. lokakuuta 2013

2500 e.

2500 euron sisustushaastetta on näkyny vähä siälä sun täälä. Mää nappasin sen Hurahtaneelta, kun tollasia juttuja on aina hauska miättiä.

Tästä on kysymys:
Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 € kanssa ja sanoo "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää oman kotisi sisustukseen. Kerro toiveesi!"

Saattaa keijulla tulla kovat paikat. Mun ostoksiani ei nimittäin löyrä ihan helposti. Mut koska keiju on taikaolento, se kyllä löytää lopulta mun haluamani.

Ihan ensimmäitteeks ostaisin olohuaneeseen jotkut 60-luvun sirot sohvat. Niitä tarttis olla kaks tai sitte sohva ja pari nojatualia. Tähän tyyliin:


Kuva täältä.

Jos kerran olkkari sais uuret sohvat, ni tottakai tarttis olla komia kirjahyllyki.

Kuva 70-luvulta, päivää -blogista.

Koska mukuloilla on jo retrot sänkyt, hommaisin retron parisänkyn meille aikuisille. Väriä siinä tarttis olla.

Huono kuva Huutonetistä, kohde sulkeutunut.


Luultavasti rahhaa jäis viälä noitten erellisten ostosten jälkeen. Ihmiset ei ymmärrä hyvän päälle ja hinnottellee ihanat huanekalut alakanttiin. Koska sitä rahhaa kerran viälä on jäljellä, mennäänki sit siihen tärkeimpään, jota oon himonnu niin kauan ko oon täsä talosa asunu. Nimittäin keittiön kaappien oviin. Semmosia vanhoja, värikkäitä ovia ko jostain löytäis sopivan kokosina meijän keittiöön, ni voi ko tulisin onnelliseks.

Tääkin kuva on 70-luvulta, päivää -blogista

8 kommenttia:

 1. Voi että, tuosta keittiökuvasta tulee mieleen edesmenneen isoäitini keittiö Helsingin Ullanlinnassa - siellä oli hernekeitonvihreät kaapinovet. Aika ihana, tykkäsin siitä.
  Mulla oli vähän tuon sohvan tapainen, ei noin hieno, mutta annoin sen ystäville joiden nojatuoleihin se sopii. Meinaavat joskus verhoiluttaa ne samalla kankaalla.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä keittiökuva nosti muistoja mieleen, meillä oli mökillä tuonväriset kaapit, mie maalasin ne valkoseksi.
  Eka asunnossamme oli oranssit kaapit ja ruskea seinä.
  Silloin käytettiin reippaasti värejä, nyt vaan valkoista ja valkoista ja valkoista, nättihän sekin tyyli on, mutta väriä pitää olla elämässä.

  VastaaPoista
 3. Sain tämän saman haasteen enkä ole saanut millään kulumaan koko summaa :D

  VastaaPoista
 4. Tuo sohva on hieno ja vihreät kaappien ovet!Sininen ja vihreähän on muutenkin mun värejä :)

  VastaaPoista
 5. Olipas värikästä :)

  VastaaPoista
 6. Meillä oli lapsena tuommoset keittiönkaapit, tai vanhemmat oli tummemman vihreää ja uudemmat tota hernettä. Jotain kaapinovia voisi vieläkin olla jossain ulkovarastossa...

  VastaaPoista
 7. Me tarttettais ovia eteiseenki. Onks se ulkovarasto kaukana? :-)

  VastaaPoista