maanantai 28. lokakuuta 2013

Sosiaalinen media.

Vaikka bloggaus vaikuttaa ens alkuun aika yksinäiseltä puuhalta, se onki kauheen sosiaalista. Määhän oon käyny Kikillä jo parriin otteeseen, bloggauksen ansiosta. Nyt tännään tehtiin mukuloitten kans viarailu toiseen blogiin, tai siis sen kotiin. Ei mittään kummempaa on mun pikkuserkun (Saiks sen sannoo? Sori jos ei.) blogi. Vuasiin ei olla nähty, en tiiä oisinko viälä vuasi sitte ees tunnistanu koko tyyppiä. Nyt ollaan luettu toistemme blogeja ja tultu tutummaks ko millään Facebookeilla onnistuis.Isommat tytöt tuntu tulevan hyvin toimeen keskenäns ja piänempi heräs just päikkäreiltä ko me lährettiin viämään Koota nukkumaan. Anteeks emännälle jos se heräs siks ko me möykättiin, ja anteeks ko puhuin vähän väliä päälle. Mukavaa oli ja otetaan uusiks, toivotaan että piänemmät on sillon virkeitä. Ja terveisiä vaan, että postaas kaikille tarina teijän kissahistoriasta.

(Ehkä) päähän ammuttu kissa joka roikkuu ikkunan
ulkopualella. Siis ei nyt täsä kuvasa mut...

Kivoja tämmäset blogiviarailut! Suasittelen muillekki.

7 kommenttia:

 1. Hui mikä kissakohtalo ja ilmeisen onnellinen loppu, ihanaa.
  Blogin kautta minullekin on tullut muutama erittäin läheinen ystävä, joita en muuten olisi varmaan ikinä tavannut. Blogeista tulee huomattua, jos on samanlainen ajatusmaailma ja kiinnostuksen kohteet. Kivaa että sinullekin on käynyt niin.

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva ku kävitte. E. viä kerhon jälkeen kyseli et tulisitteks kohta uudestaanki. :) Ja eipä toi sukulaisuussuhde mikkään salaisuus kai oo. Viimesin muistikuva edellisestä näkemisestä (ellei lasketa sitä pikavisiittiä tein mammalaan kälyni kans) on mein hernepellolta ehkä vuadelta -93. :D
  Mut ehdottomasti tarttee uudestaanki treffata. :)

  VastaaPoista
 3. Mukava kun löysit sukulaisia:)
  Tää blogimaailma on avartanut minunkin maailmaani, ihania ystäviä on löytynyt ja muutaman olen tavannutkin, harmi vaan että moni, kuten siekin, asuu niin kaukana.
  Jos oisit likeenpänä, ni alvariinsa saijuteltas ja pagistas:)))

  VastaaPoista
 4. Kyllä tämä sukulaisuussuhde oli jo aiemmin paljastettu. Moneen kertaan olen ajatellut, että teistä kyllä huomaa sukulaisuuden :) Oi oi, olisin niin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa teitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räpätätien kokoontumisajot. En tiä kuka puhu ja kenen päälle. :D
   Ellastinenki kohtas vertasens pölöttäjän ku Ässän näki. :)

   Poista
 5. Jaa että sukulaisuuren huamaa? Ehkä joo, ollaan kumpiki sitä sikaniskojen sukua. :-D

  Ässä tosiaan pölöttää paljo, mut blogin perusteella ei yhtään niin hauskoja juttuja ko Ellastinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se täytyy olla. Tai sitte se hikipässi. Mikä ei kyl täsä tönösä mikkään ihme oo. :D

   Poista