perjantai 4. lokakuuta 2013

Oli jo aikaki.


Ollaan kohta 4 vuatta asuttu täsä talosa, mut kynttilälyhryt oli viälä muuton jäljiltä pahvilaatikosa. Mukuloitten aikana en oo kauheesti viittiny kynttilöitä polttaa. Aattelin nyt nauttia niistä sit ko mukulat nukkuu. Oli jo aikaki kaivaa lyhryt ne siältä laatikostans, alko olla jo vähä ikävä.

Taustalla telkkarisa näkkyy Isä Camillo -leffa. Niitä tehtiin muinoin viis ja mää tykkään niistä kaikista. Vinkatkaas ihanaiset lissää hyviä vanhoja elokuvia, jos vaikka sattuisin löytämään niitä kirjastosta.

10 kommenttia:

 1. En ole varma millaisia Isä Camillot on. Itse tykkään kovasti vanhoista ranskalaisista Mr. Hulot -leffoista, ne on loistavia, sellaisia hassuja.
  Hieno valo noista lyhdyistä tulee, kauniita värejä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4.10.13

  ihania lyhtyjä, mulla on myös tuollanen vihreä (vasemmas reunas). Jännää, miten koukkuun oon jäänyt sun blogiin, en todellakaan itse sisusta tai ees suuremmin tykkää retrojutuista, vanhoista tavaroista muuten kyllä, ehkä se on tuo sinun kirjoitustyylisi mikä vetää puoleensa :) Sari Noormarkusta

  VastaaPoista
 3. Kivvaa, Sari, että tykkäät! Kauheesti kiitoksia kivasta kommentista. :-)

  Ja Sailalle kiitos vinkistä! Enoni on toista maata on hauska leffa, en oo tajunnu että niitä on enemmänkin. Se joku Riemulomajuttu näkyy löytyvän kirjastosta, lainaan sen.

  VastaaPoista
 4. ♥ihanan värikkäät ja kodikkaat lyhdyt!

  VastaaPoista
 5. Mesis5.10.13

  Ihanan tunnelmallinen lyhtykuva.

  Elokuvista en tiijä mittää, kun en paljon muita katsele, kuin päivällä kotimaisia vanhoja alokuvia ykköseltä.

  VastaaPoista
 6. Mesis5.10.13

  Siis Elokuvia, ei Alokuvia =D

  VastaaPoista
 7. Heh. Meillä on kyllä välillä pelottavan saman tyylistä elämää. Meilläkin vasta tyhjennettiin viiminen muuttolaatikko. Sielä ei tosin ollu kynttilälyhtyjä, mutta kuitenkin. Muutosta meilläkin jo vuosia... Hienolta näyttää toi sun tunnelmavalaistus.

  VastaaPoista
 8. Saisinkohan suostuteltu sua seuraamaan BB:tä. Sitä olisi vielä viikko jäljellä.

  VastaaPoista
 9. Meillä on vuosi muutosta, ja yhteenkin laatikkoon olen kurkistanut pari kertaa, mutta avata en jaksanut. Sisälsi myös kynttilälyhtyjä. Pitäisi perustaa veispuukryhmä. Hylätyille kynttilälyhdyille. "Meilläkin on oikeus loistaa", ryhmä muuttolaatikkoon unohtuneiden kynttilälyhtyjen puolesta. Voisi sitten kynttilälyhtyaktiivit tulla purkamaan ne laatikot kotiemme nurkista ja sytyttää valoa pimeään.

  VastaaPoista
 10. Vanhoja suomifilmejä mää kaipaan, niitä ei näytetä Areenassa. Samasta syystä en pysty BBtä kattomaan, ehkä onnikin. :-D
  Järjen mukaan sellasen muuttolaatikon jota ei oo vuosiin purettu, vois kiikuttaa sellaisenaan kirppikselle. Mut sit joutuis lopulta ostamaan uuret lyhryt...

  VastaaPoista