tiistai 8. lokakuuta 2013

Juustossa löytyy.


Jatkan eilistä jääkaappiaihetta kertomalla teille, että mää tykkään juustoista. Nyt tuntuu tyhmältä. Innokkaasti otan kuvia jostain juustoista tyynylle aseteltuna ja sit kerron viaraille ihmisille ylpeenä, että MÄÄ TYKKÄÄN JUUSTOISTA. Juu, tykkään juustoista, teestä, tervasta ja tiäs mitä. Te tiiätte kaiken.

Niin että ne juustot, kuten eilen sanoin, jääkaapisa on oma kori juustoille ja makkaransiivuille. Siälä on melkein aina Aurajuustoo, sen oon torennu parhaaks sinihomejuustoks (ei varmaan tuu monellekkaan yllätyksenä). Siälä on melkein aina myäs valkohomejuustoo. Niitä testailtuani oon torennu Rainbowhalpiksen parhaaks. Tairan olla koukusa, iltapalasta ei tuu mittään ilman homejuustoo.


Gouda on mun lemppari ihan leivälle laitettavista. Parasta on Cittarista saatava wasabigouda, vaikka sitä tosin laitan salaatteihin. Kirjaimellisesti tuarein villitys on piparjuurituarejuusto, ihan tajuttoman hyvvää!


Nytpä tiiätte sit taas. Sano hoppu, sano hoppu. Tämä lörpötys on loppu. (lastenlaulut soi täälä tauotta...)

12 kommenttia:

 1. Namnam! Määki oon homarin suurkuluttaja, sitä pitää olla aina kaapissa, eikä se paketti siellä montaa päivää kerkeä vanheta. Aurajuusto on parasta, mutta kausittain sen korvaa Castello tai Pirkka. Brie sitten taas on semmosta, että sitä menee melkein aina koko paketti laakista telkkaria toljottaessa, sitä ei parane ostaa ihan joka päivä tai edes viikko kun ei perse kestä. Nyt rupes taas tekeen mieli...

  VastaaPoista
 2. Liru, laru, loru...
  Meinas tulla turha poru ku olin mainoksen uhri ja ostin cheddar-oltermannia. Blaah, ei sovi leivälle ei. Kunnon pehmosta löllöoltermannia sen olla pittää.
  Ja herkuttelujuustoista kuminagouda valkosipuli- ruissipsillä on nam. Auran hianoutta en viäläkä ymmärrä, vaikka yritän parhaani. :)

  VastaaPoista
 3. Tyynykin on niin kaunis....

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8.10.13

  Hullut päivät aiheuttaa mulle juustohulluutta, vaikkei ne nyt niin halvaksi tule. Kait se on joku sijaistoiminto kun en viitsi/raaski tavaraa ostaa, niin herkkujuustoja sitten;)
  Lisbe

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Laitappa tuota aurajuustoa ruskean siirappi piparin päälle ja vielä siihen suolakurkkua, nam, se on herkkua

  VastaaPoista
 7. Entäs vuohenjuusto? Siihen minulla on addiktio, joka aiheuttaa kamalan finniryöpyn. Lidlin pötkö on parasta. Menee kerrallaan naamariin.

  VastaaPoista
 8. Sillon ko orotin Koota, tuli syätyä vuahenjuustoo. Aina tuli loppupäivän kauheita vuahenjuuston makusia närästyksiä. Jotenki ei oo tehny sen jälkeen miäli. Mut tarttee varmaan ostaa sitä taas, eihän se pahhaa oo eikä mua nyt närästä. :-)

  VastaaPoista
 9. Oikein herkullinen iltapala. Aura on kyllä Niin hyvää, mut jotenkin en ole tykästynyt valkohomejuustoihin.

  VastaaPoista
 10. Haa, muistinpa tästä että jääkaapissa on joku Pirkan leppäsavusulatejuusto, heräteostos. Mitähän siitä loihtis?

  VastaaPoista
 11. Se leppäsavusulatejuusto on hyvvää! Mulla on kaapisa vaan koskenlaskijaa, levittyvvää ja voimakasta tavallista. Siis jos sulatejuustoista puhutaan. :-)

  VastaaPoista
 12. Aurajuusto on kyllä ihan oman makuista. Vaikkei kaikki homejuustot mene alas niin aura menee vaikka paljaaltaan. Tässähän täytyy kokeilla tuota Kosotädin hurjalta kuullostavaa vinkkiä :) Tuo sun iltapalalautanen kyllä hypnotisoi mut, taidan jäädä tänne hetkeksi tuijottelemaan sitä :D

  VastaaPoista