perjantai 27. syyskuuta 2013

Äitin meikit.

Pengoin tossa yks päivä vessan kaappeja ja löysin purkillisen meikkejä. Vanhimmat on 80-luvulta. Muistan ko kummitäti osti mulle ruattinlaivalla sen luamiväripaketin. Retliini väri on kulunu eniten, sillä oli jostain syystä hauskaa värjätä koko naama.


Aattelin, että heitän pois koko kasan. Mitä niitä säilyttämmään, enhän mää käytä ko ripsiväriä ja harvoin sitäkä. Sit välähti! ÄSsää vois kiinnostaa! Sehän piirtelee kaiket päivät ja suttaa vesiväriens kans. Tottakai se haluaa testailla mun hianoja, värikkäitä luamivärejä ja huulipunia. Tai sit ei. Ko kysyin, se vaan jankutti, että "En halua, viä ne pois". No mää vein. Ja leikein niillä sit itte.


Siinä sit kerätesä niitä takasin purkkiin, mutisin että "Vai ei äitin meikit kelvannu". ÄSsä huakaili sohvalta, "Annetaan mun vaan olla tämmänen koko mun loppuelämän". Joo, annan olla, ihan hyvä se on tommosena. Ja mun loppuelämän taitaa olla ne meikit siälä purkisans vessasa. En mää viäläkä raskinnu heittää niitä menemään.

10 kommenttia:

 1. Hei hauskan olonen, humoristinen blogi sulla! T, Maija / http://variplantti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau mikä kissa :D

  VastaaPoista
 3. Onhan se hyvä että on meikkejä sitten kun joskus tarvii meikata! Vau mikä kissa, samaa ajattelin minäkin :-D

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit mikä poseeraus. Toihan on nykyteinien standardien mukkaan oikein käypänen profiilikuva. :D

  VastaaPoista
 5. No just sitä teinimeininkiä tossa hain. Siis mää en ymmärrä, että mikä juttu siinä huulten törröttämisesä on, se näytää aina yhtä naurettavalta vaikka olis nättiki tyttö törröttämäsä. Yhtä naurettavvaa ko seistä varpaat yhresä joka kuvasa.

  Ja kiitokset kaimalle ja kissottelijoille. :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi27.9.13

  Hehehe! Mahtavat kommentit tyäreltäs! XD!
  T:TipTap

  VastaaPoista
 7. Johan ne meikkisi kohta kävelee omineen teiltä ulos, alkavat olla sen ikäsiä:))
  Viksuja nuo tyttösi.

  VastaaPoista
 8. Jeee, hyvä Ässä!! :) :)

  VastaaPoista
 9. Hot mama :)) Hain jotain samaa muutama päivä sitten, mutta en kyllä ole yhtään noin vakuuttava. Olis pitäny ehdottomasti laittaa jotain punaa kans. Mutta mulla on vähän hiljasta meikkilaukussa. On siellä joku pakolllinen ripsari, mutta sekin on varmaan niin kuiva, ettei siitä oikeesti tule enää väriä. Meikeistä luopuminen on vapauttavaa. Ei tule enää semmosta "voi kauhee, nyt toi naapurin pirjopetteri näki mut ilman meikkiä" -tilanteita, mitä joskus nuorena aikuisena tuli välillä, silloin ku vielä viitti ehostaakki joskus. Nyt hyvä jos muistaa naamas kammata aamulla.

  VastaaPoista