torstai 19. syyskuuta 2013

Miten näen itseni nykyään.

Mää oon täsä vanhemmiten ruvennu löystymään. On se kauheeta seurata, millai kroppa alkaa roikkumaan joka paikasta, ja mää täytän tosa joskus vasta 34. Tisseistä ja vattasta on turha puhuakka, tottakai ne roikkuu. Mut ko roikkuu käsivarret ja pylly ja naamaki. Mua on ruvennu häiriimään peiliin kattoesa se millai mun kaulanahka roikkuu ja posket antaa jo osviittaa siittä, millai mää sitte 8-kymppisenä näytän bulldogilta.

Miten mää näen itteni:
Heltta.
Posket.

Extra
Miten muut luultavasti näkkee mut:
Ääliö.

13 kommenttia:

 1. Koska olen täyttänyt jo 40 vee ja löystynyt muualtakin kuin kasvoista on seurauksena; Nauran täällä niin, että melkein pissasin housuuni :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin on täyttänyt 40 vee ja postauksen lisäksi naurattaa Kikin kommentti :-D
  Voe voe. Jos se yhtään lohduttaa, niin ei tilanne tästä ainakaan paremmaksi enää mene.
  Ai ei lohduta? ;-)
  Yksi päivä katsoin, että alkaa olla huomattavan näkyviä silmänaluskurttuja, mutta onneksi en ole sen jälkeen katsonut peiliin niin läheltä kirkkaassa valossa.

  VastaaPoista
 3. Entäs mulla, kun olen jo pitkälti 50+... sulla mikään roiku, luulet vaan :D

  VastaaPoista
 4. Voi elämä, kun mua nauratti - siippakin kummasteli, kun yrittää elokuvaa katsoa. Hah :D. Viimeinen kuva oli huipennus!!!! Luulin hetken omakuvakseni.

  VastaaPoista
 5. Mä näin sun hienon villapaidan :) Hieno! Jos on hieno villapaita, ei haittaa, jos roikkuu :D

  VastaaPoista
 6. No Mammukan kommentti ainaki lohruttaa. Mitäs turhia valitan, mulla on hiano villapaita (joka mahtuu taas päällekki pitkästä aikaa)! :-)

  VastaaPoista
 7. Ääk! Nyt ko katton jälkeenpäin noita photoshoppauksiani, ni toi helttahan näyttää ihan niiltä jotka roikkuu miästen jalkoväleisä. Pussit! Ihan kanan kuvasta kopsasin, väriä vaan muutin, vannon!

  VastaaPoista
 8. Tää täti on jo 60v ja nahkaa roikkuu siellä ja täällä, etenkin nyt kun olen laihtunu, kyllä plastikkakirurkit tienais kun ne nostelis mun valuneita osia paikoilleen:)
  Mies aina lohduttaa, ettei maan vetovoimalle mahda mitään:)

  Muute sie on kaunis nuori nainen eikä mikkää roiku:))))

  VastaaPoista
 9. Liityn kohtalotovereiden joukkoon. Meidän Sulo aina sanoo, että kohta minä jo tallon tissieni päälle, kun päästän ne roikkumaan sillä lailla (eli en jaksa käyttää edes rintsikoita).

  Itse olen sitä mieltä, että ennenkuin nämä minitissit tavoittavat maan, olen jo pitkään tallonut poskipussieni ja kaulahelttani ja allieni päälle. Jos vaan kaikelta vatsaröllykältäni enää ylipäänsä pääsen liikkumaankaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi20.9.13

  Nätti oot!

  VastaaPoista
 11. Mesis20.9.13

  =D =D =D Voe mahoton tätä postausta. Nauran täällä niin että isäntäkin ihmetteli, mikä mua naurattaa.
  Näin yli kuuskymppisenä on paras ottaa kakkulat silmiltä, kun menee peilin eteen. Näyttää paljon nuoremmalta ja nätimmältä =D

  VastaaPoista
 12. Kyllä sitä ois kohotuksen tarvetta täälläkin, vähä jokapuolella. Noita Plastiikkakirurgin ruotsalaisia ohjelmia on kiva katella, jos sitten kun sais sen miljoonavooiton, uskaltas mennä leikkaukseen :))))

  VastaaPoista
 13. No juu, Kääkkäki tännään sano, ettei mulla mikkään roiku. Kai mää sit vaan kuvittelen. Mut ei se oo kroppa ennää sama ko 10 vuatta sitten. Pelottaa aatella, että mitä se mahtaa tapahtua seuraavien 10 vuaren aikana. Mut vaikka mää ny vähä valitan, ni en mää ittestäni mittään muuttais. :-)

  VastaaPoista