keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syksy.






Räntää ja rakeita. Niitä on hauskaa kattoo ikkunasta. Ennen ko alko satamaan, oltiin pihalla. ÄSsä hyppi lehtikasasa ja totes, että tää on kaikkein paras vuarenaika. Nyt mää nautiskelen tulen ritinästä pönttöuunisa. On tää syksy ihan mukavaa.

8 kommenttia:

 1. Minustakin lehtikasoissa pomppiminen oli lapsena hauskaa. Kumma, kun sitä ei tule enää harrastettua! Ehkä siksi, että ei ole lehtikasojakaan - ajan lehdet ruohonleikkurilla silpuksi.
  Ihana tuo omena-amppeli!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tuo lehtikasoissa hyppiminen. Pikkuinen Ada (kun koira kehrää-blogi) keksi myös lehtikasojen ihanuuden,. Onneksi äitinsä ei keksinyt kieltää moista juhlaa.
  Pönttiksessä on tulet ja kynttilässä valo, mutta muuten vietän kurjaa päivää inhan räkätaudin kourissa.
  Mukavaa syksyistä päivää sinne.

  VastaaPoista
 3. Määkin rakastan lehtikasoja! omasta pihasta ei vaan semmosia tule kun on niin vähän lääniä, mutta porukoilla kun käyn syksyisin haravoimassa niin pääsee pomppimaan ja makoilemaan lehtikasoissa oikein sydämensä kyllyydestä. Äitee aina ihmettelee että kasvanko mä koskaan aikuiseksi, tässä tapauksessa toivon että en.

  VastaaPoista
 4. lapset ja lehtikasat kuuluu yhteen.
  meilläkin on pönttis ja siinä tuli rätisee,ihana lämpö leviää huoneisiin.

  VastaaPoista
 5. ♥täällä tuli hyvä mieli♥

  VastaaPoista
 6. Mä syön juuri omenakaurahiutalepaistosta (naaaaaam) äipän omenoista <3

  VastaaPoista
 7. Mesis27.9.13

  Kauniita ja kivoja syksyntunnelmakuvia. Minulta on jäänyt vallan lehtikasoissa pomppimisen riemu kokematta. Voin vain kuvitella, kuinka hauskaa se on =D

  VastaaPoista
 8. Muistan ko kevväällä 86 hypein lehtikasoisa ja äiti miätti, että uskaltaaks se antaa mun hyppiä. Oli se Tsernobyl just posahtanu ni se pelkäs säteilyä. Se mulle tullee miäleen aina lehtikasoista. :-)

  VastaaPoista