sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hinku.


Nyt on sitte niin, että mulla on hirvee hinku vaihtaa verhoja. Ja huanekalujen paikkoja. Ja siivota nurkkia. En oo paksuna, jos joku sitä meinaa. Alakerran makkari pääsee varmaan uurelleen järjestellyks, autonperä on täynä (oikeesti täynä) kirppikselle viätävää ja syämähuaneen ja keittiön verhot kutkuttais vaihtaa, mut ko ne on ollu vasta 3 viikkoo, ni vaihroin verhot sit vinttiin.


Samalla siivosin muutenki ja vaihroin petivaatteet. En ruppee teittiä pitkästyttämään millään tarinoilla siittä miten valkkasin syksysiä sävyjä tai siittä miten hauskaa oli ko en tällä kertaa telonu selkääni äSsän sänkyä pedatesa. (Taisin kumminki vähä pitkästyttää, hähä.)
Koon pussilakana on tainnu jäärä esittelemäti. Retropiireisä ussein pilkahteleva pupukuasi löyty MLL:n kirppikseltä kahrella eurolla.

Retropiirien toiseks kuuluisin pupukuasi.
Ettäs tiärätte.

7 kommenttia:

 1. No taasen siellä teillä pomppii tuttuja pupuja:))
  Tuo huonekalujen siirtely on kyllä mukavaa, harmi etten enää kykene siihen yksin, mutta aina tulee mukavia ystäviä kylään ja pääsen heidän avulla siirtelyä harrastamaan.

  VastaaPoista
 2. Syksyä pukkaa, sitä se on tuo sisustamisinnostus. Kesällä ollaan paljon ulkona ja kun saapuu syys, alamme suunnittelemaan syyssisustusta :):)
  Kiva tuo pupukuosi.

  VastaaPoista
 3. Kesällä ei tosiaan ehdi paljon sisällä olla, joten syksyn tullessa sitten mieli vaeltaa sisustamiseen :) Ihania värejä sinulla!

  VastaaPoista
 4. Niin sen täytyy olla, mää jo ihmettelin mikä mua vaivaa. Ollaan tosiaan oltu nyt paljon enemmän sisällä. :-)

  VastaaPoista
 5. Sama täällä, et on tullut oltua sisällä. Luulin hetken, että oikea pupu istui sängyssä :)

  VastaaPoista
 6. ♥ minulla ois hinku päästä kylään noin kivaan kotiin :) :)

  VastaaPoista
 7. Se on meillä naisilla vaan joku pesänrakennusvietti kun jäädään sisälle jumiin talveksi :)

  VastaaPoista