tiistai 3. syyskuuta 2013

Onni on vanhaa muavia ja tekokuituja.


Mitäs meinaatte, oonko lährösä juhliin? Hähä, en oo. Toi on mun uus yäpaitani. Toi on jo kolmas kirppislöytöyäpaita tota ihanaa kiiltävää tekokuitua jonka oon saanu kaappiini. Ja mää luulen, että tosta tullee mun lemppari. Olalla on mun uusi käsilaukku, ihan vaan näytillä kans.


Loimaalla piipahrettiin mukuloitten kans, oltiin vaatimattomasti viis yätä. Kiitokset vaan Mammalle ja Pappalle ko jaksovat meittiä. Totta kai kävin sitte lempikirppikselläni. Se on aina yhtä ihanaa mennä sinne, ko joka kerta siälä ossuu silmä johonki tavaraan, jonka ostamista ei ees tartte harkita. Tiiätte varmaan sen tunteen ko semmosen tavaran noukkii ostoskorriins, se taitaa olla onnellisuutta. Tällä kertaa se tavara oli toi yläkuvan hevonen. Koo tykkää vettää tavaroita peräsäns, tykkää vihreestä ja höpöttää koko ajan ihhahhaa, ihhahhaa, joten toihan on ko tehty sille.


Sit se käsilaukku, musta nahkalaukku jonka saa olalle. Just semmosta oon ettiny jo kohta vuaren. Piristin sitä pinsseillä made in USSR. ÄSsälle löyty käyttämättömät retrosukat ja kuvan taustalla on trikoota jonka toinen puali on froteeta, iso pala.

Aris-lampun nappasin kans kainalooni ja kassalla Ihana kirppismummo sano, ettei ota siittä ollenka hintaa, se ko vähän reistaa. Pappa korjas sen ja nyt toimii. Ihana kirppismummo otti mun ostoksista tapans mukkaan vitosen, neljää euroo ko en suastunu maksamaan tommosesta aarreläjästä. 


8 kommenttia:

 1. Mä justiinsa tänään mietin että ihan ikuisuus on kun on viimeks päässy Loimaan Ekotorilla käymään! Ehkä kesälomalla viimeks poikennu. Tarttee korjata asia pikimmiten! Ihan niinku tässä ihminen tarttis kauhiasti lisää romua tänne nurkkiin. :D

  VastaaPoista
 2. Ihhah haa ihana tuo vihreä hevonen. :)

  VastaaPoista
 3. Annakristiina, käyppäs sitten kans Hirvikoskella talkootuvalla, tai mikä sen nimi nyt sitte on. Se on se mun lempikirppis. :-)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan komia yöpaita, muistan tuon materiaalin ja en kyllä tykänt siitä sillo,kesäl ko hiosti ni se rullatu vaikka ja minne,ja sinne:)
  Tuollanen heppa ol miun pojalla ko hää ol pikkunen, muistoi muistoi.
  Ja noit lamppui oon joskus myynt ko olin kaupas töis.

  VastaaPoista
 5. Siis noin komee yöpaita, mä menisin toi päällä tanssimaan enkä nukkumaan! Hyviä löytöjä muutenkin!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4.9.13

  On Sinulla mainio tämä blogi.
  Löysin vasta

  VastaaPoista
 7. ♥ kivat löydöt! :)

  VastaaPoista
 8. Kyseinen kirppis on kyllä ihan loistopaikka, varsinkin jos on aikaa myllätä kunnolla! Miten niin pieneen tilaan mahtuuki niin paljon aarteita! Ja myyjämummolle ylimääräisiä pisteitä, ja paljo! :)

  Ps. Noita lamppuja oli loimaan ekotorilla jossain vaiheessa kasa!

  VastaaPoista