sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Uutta.

Uusi oranssi lamppu on nyt katosa.
Ai ku se on ihana.

Roskiksesta löyty "uurenkarhee" kukkapöytä, tai mikä liä.
Vois se olla pöytä mukuloitten tulevaan leikkimökkiinki.

Pikkurahalla uutta kaapintäytettä.
Aatelkaas, toi arabian kuppi ja tassi makso euron.
Ja ihan uurenverosesa kunnosa.

Uuristin meijän kellon.
 Ei tullu käkikello, tuli korpimetsokello.
Kitsiä?

13 kommenttia:

 1. Ai hitto,mäen oo käynyt kirppiksillä taas toviin. Mun kirppissilmä on puutunut, mutta tuo pinkki kuppi on ihana. (ja tuo korppi outo, mut jotenki se sopii sulle:P)

  VastaaPoista
 2. Kellosta tuli tosiaan outo. Kivvaa ko sääki oot tullu käymään mun pikku blogisa! :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuollaine oranssi varjostin keramiikkavatien muottina ja hyvin toimii siinäkin. Löysin sen tyttären talosta (reetan koti) ja sain sen koska se oli rikki.

  VastaaPoista
 4. Tuo kello on komee!

  VastaaPoista
 5. Kello on ollu alunperin kaappikello, mut Miähen vaari on sen aikoinaan lyhentäny sellaseks että heiluri roikkuu ulkona. Määki tykkään siittä. Se on hyvä kello, hyvin pyssyy ajasa jos vaan muistaa sillon tällön vettää.

  VastaaPoista
 6. Hieno lamppu, ihan kuin oisin tuollaisenkin joskus jossain nuorena nähny.,
  Mutta toi siun kello, voi ei, nauraa hekotan veet silmissä ja tena märkänä:)) sie se keksit:))

  VastaaPoista
 7. En kyllä uskaltais kävellä tein kellon ohi pimmeellä. :D Täytetyt eläimet, varsinki linnut on aika hrrr- osastoo.
  Miäs haaveilee hirvenpäästä. Mein maut ei mee ihan yksiin, sisustakkoot vaikka traktoripajjaans sillä päällä mun pualesta. :D

  VastaaPoista
 8. Hieno on lamppu! Ja kukkapöytä ja kello. Meilläkin ois puinen seinäkello, mut se ei käy kuin hetken, vaan niinhän sitä sanotaan et"sekasin kun seinäkello" joten ei kai se mitään haittaisi :)

  VastaaPoista
 9. Kello on kyllä hieno. Ja kaikki löydötkin, kukkapöytä etenkin. Meilläkin olis tuolla hieno vanha kello, mutta mä en pysty nukkumaan siinä tikityksessä niin ei sitä voi pitää päällä.

  VastaaPoista
 10. Kukkapöytä on kyllä mahtava mutta tuo metso mua kyllä vähän pelottaa :) Ehkä meilläkin pitäisi olla tuollainen niin mies voisi aina vilkaista merkitsevästi kellon päälle niin en uskaltaisi kiukutella :D Vähän kuin risu seinällä ennen vanhaan siis silloin 70-luvulla :D

  VastaaPoista
 11. Se on kumma ko mua ei haittaa vedettävien kellojen tikitys yhtään, sitä on kiva kuunnella nukahtaessa. Mulla oli kerrostalosa vedettävä herätyskello korvanjuuressa peittämässä naapurien ääniä. Patterikellojen kans en saa unta, karmeeta ääntä pitävät. Toi seinäkello tosin ei kuulu meijän makkariin enää kun nukutaan vintissä, mut ei se haittais. Ja korpimetso ei haittaa mua, se on kiva. Tosin se on kuallu eläin meijän kellon päällä, hulluja me ihmiset ollaan ko elukoita täytetään.

  VastaaPoista
 12. hei vitsi toi on hieno. ja aikas hauska jotta molemmilla on mehto kellon kylessä kiinni :D eipäs ole tullu itellä mieleen täytättää korpimetsoa. täälläpäin niitä jonkun verran sillon tälön näkee..

  VastaaPoista
 13. Toi on mun enon täyttämä. Se on varmaan melko vanha, kun enokin on ollu kualleena jo kohta kakskyt vuatta. Mää en oo ikinä nähny korpimetsoo, metsoja vaan.

  VastaaPoista