perjantai 13. syyskuuta 2013

Mun parfyymini.

Eilen lupasin kertoo "hajuvetestäni": Ko mää lähren juhliin, sipasen korvan taakse pikiöljyä.


Mää rakastan tervan tuaksua, miks siis en käyttäis sitä hajuvetenä. Siinä ei taatusti oo teollisia hajusteita, se on täyttä luannontuatetta ja kaiken kukkuraks karkottaa hyänteisetki ja parantaa vaikka kynsisiänen. Muut juhlisa töröttää kahvipöyräsä, mää tunnen istuvani laavulla. Hajuista tullee voimakkaat miälikuvat. Ainoo huano puali mun parfyymisani on se, että korvantakuset näyttää likasilta, joku pian luulee etten pese itteeni (pesen mää, usseinki).

ÄSsä otti kuvan ko laitan "hajuvettä".
Se on vakavaa puuhaa.

11 kommenttia:

 1. Mää en ruukkaa käyttää mitään hajuvettä, mutta mun lempituoksu on ehottomasti sulatettu voi. Ja oonki pikkutytöstä lähtien miettinyt, että miten sen tuoksun vois vangita pulloon ja suihkauttaa aina pirskeisiin lähtiissä :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13.9.13

  Best ever hujuhaju tuo sun pikiölijy :D! Meillä ei paljon hajusteita käytetä, mutta ehkä tota mäntytlua löytyy. Käsitiski on parasta hajuttomana, ei riko sormenpäitä, niinku fairy mulla tekkee.

  VastaaPoista
 3. En määkään käyttäny hajuvesiä vuasikausiin, ennen ko tosa alkuvuaresta keksein ton pikiöljyn.
  Kaupasahan myyrään voin makusta ruakaöljyä. Ehkä se toimis hajuvetenä. :-D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13.9.13

  Aiheeseen liittyen katoppa Rynnttyliisa areenasta Parfyymien maailma dokkarit. Ihan mielenkiintoista. Kakkos osassa ois sun parfymööri. Kehittelee vähän erilaisempia tuoksuja.

  http://areena.yle.fi/tv/1991443

  T:TipTap

  VastaaPoista
 5. Kattelin vähä pomppien, mut se tyyppi vois kyl varmaan saada aikaseks jonkun tuaksun josta ei ruppeis pää särkemään. :-)

  VastaaPoista
 6. Tervan tuoksu on kyllä yks niistä parhaista.
  Hyvin valittu parfyymi:)

  VastaaPoista
 7. Ihana tervan tuoksu. Aina talvisin ikävöin tervan tuoksua, kun meidän paatti tuoksuu tervalle.
  Pikiöljystä muistan kun yksi eläkkeellä oleva lappilainen kunnankätilö oli meidän mukana leirillä. Hesalaispoika istui illalla nuotiolla ja pärski. Täti otti nuoren miehen jalat syliinsä, riisui (haisevat) lenkkarit pisti pikiöljyä jalkapohjiin ja lämmitti lalkoja nuotiolla. Laittoi pässinpökkimät jalkoihin ja komensi telttaan nukkumaan. Aamulla ei ollut flunssasta tietoakaan. Oli poika ihmeissään moisesta tempusta. Tuon jälkeen olen aina käyttänyt pikiöljyä, jos meidän väellä on ollut flunssaa.

  VastaaPoista
 8. ♥ terva tuoksuukin hyvältä :)

  VastaaPoista
 9. äSSä ottaa kyllä tosi hyviä kuvia tai sitten sulla on se fotogeenisyys mistä paasataan malliohjelmissa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi15.9.13

  Olin sairaala vuodeostol töis ja siel pistettii tervaa avonaisee purkkii ettei mätä ja kuolema haise. Yhdet häätki meni mul pielee ku siel oli tunnelmaa tuomas tervanhaju. Et kyl o mielikuvat erilaisii. Toiset rakastaa toiset ei kestä yhtää.

  VastaaPoista
 11. Kiki, sattumaa oli pelissä. Kaks muuta otosta oli julkasukelvottomia.

  Anonyymi, mulla oli joskus opettaja joka ei yhtään kestäny tervanhajua, se sai siitä heti migreenin. Siks mietinkin kahdesti, että viittinkö käyttää tervaa hajuvetenä. Totesin, että enhän määkään kestä niitä hajuvesiä joita useimmat käyttää ja silti ne käyttää hajuvesiään. 10 vuatta sitten meinasin oksentaa aina kun jollain oli vaniljahajuvettä, se oli mun mielestä karmee löyhkä. Nykyään saan siittä vaan päänsäryn. Hauskaa ajatella, että välillä haisen mädältä ja kuolemalta. :-D

  VastaaPoista