sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ehkä vielä joskus on nyt.

Mulla on kaapisa semmonen säkki jossa on liian piäniä vaatteita. Sen nimi on Ehkä viälä joskus -säkki. Kokkeilin jottain vaatteita ja ne mahtu. Jäi sinne viälä jottain mitä oon varmaan teini-iästä asti säästäny, säästän niitä varmaan tuleville teineilleni. Mut mun entinen lempihame mahtu. Ja Anopin siskon vanha villapaita ja kirppikseltä liian piänenä löyretyt toppahousut. Siinäpä sit pitkä nenä niille, jotka väittää ettei karppaus toimi. Eläköön iltasalaatit, mantelileivät, uunijuurekset ja herkkujuustot!10 kommenttia:

 1. ELÄKÖÖN, sie oot kyllä mainio Maija:)) mie sit nii tykkään siun tyylistäis.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että projekti on onnistunut! Iso peukalo :) Vieläkö projekti jatkuu? Teinivaatteisiin asti?

  VastaaPoista
 3. Kyl se viälä jatkuu. Riittäishän tääki, mut olis se hianoo jos pääsis alle 70 kilon. :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Hyvä...
  Karppaus on oiva keino päästä kiloista. Ainakin minulla se toimi hyvin. Harmi vaan, että sitä pitäis jatkaa loppuelämä, mulla ainakin tuli kilot takas, kun en ollut tiukkana. Nyt yritän uudestaan ja olen jo pudottanut 7kiloa. Mulla tosin on liikoja kiloja yli 40.

  VastaaPoista
 5. Onneks olkoo! Kannattaa sitä joskus säästää vanhoja vaatteitakin :)

  VastaaPoista
 6. Kyl on komeet pökät ja emäntä niitten sisällä! Minä oon pari kertaa innostunut ja kyllä sen huomas nopsaan, vaikken kauheen orjallisesti hiilareita vältellytkään, kai se oli enempi vhh:ta kuin karppausta. Kerään energiaa ryhtiliikkeeseen. On se hienoo kun voi kulkea peilienki ohi silmät auki (mun pitää vähän siristellä nyt).

  VastaaPoista
 7. Niin no joo, vhh:ta toi munki touhuni on. En mää kovin tarkka oo siittä mitä suuhuni pistän. Jos päätän syödä jottain ei-karppia, niin syön vaan puolet siitä mitä mieli tekis alun perin.

  VastaaPoista
 8. Mä en voinut vastustaa ruisleipää (enkä voi vieläkään)ja appelsiinituoremehua oli pakko saada, kun hedelmiä ei sitten muuten niin tullut syötyä. Mut ei haitannu röllyköitten sulamista ne. Riitti kun jätti vaan makaronit, potut, vaaleen leivän ja karsi sokeria. Voi vitsit, kyllä tarttis aloittaa taas!

  VastaaPoista
 9. Tiina30.9.13

  Hyvä hyvä Maija!

  VastaaPoista
 10. Mesis1.10.13

  Hienosti olet karistanut kiloja. Hieno tuo yläkuvan pusero.

  VastaaPoista