perjantai 20. syyskuuta 2013

Sillä siisti.

Jaahas. Se oli semmonen urakka sit. Meillä käyneet on nähny kuin sekaseks meijän pukuhuane oli menny. Eikä syynä ollu mukulat, ihan itte sekotin. Vaihroin järjestystä samalla ko siivosin, vaippapöyrästä hankkiuruin erroon, ei sitä ennää oo tullu käytettyä. Tältä se huane nyt näyttää:
Ja tältähän se näytti ennen:


Nyt sinne voi taas mennä ilman kompastelua ja ärräpäitä. Tosin mua häirii ko Anoppi sano ettei lipasto sovi muihin huanekaluihin. Iski taas kauhee vimma tuunata sitä lipastoo. Joskus haikailin sen maalaamista keltaseks. Alkaiskos taas haikailemmaan?

7 kommenttia:


 1. No johan tuli siistiä :)! Keltasek vaan, se on hyvä väri! Mulla on ollu keltanen kausi jo vuoden ja jatkuu vaan :)! Onpas kiva, kun löysit mun blogin ja sitä kautta minä sinun! Juttusi saa aina hymyn huulille :D.

  VastaaPoista
 2. Joo, kivvaa ko löysin sun blogin, tykkään siittä. Ja kiva ko sää tykkäät mun jutuista. Mut jos jopa tää saa hymyn huulille, ni oho. :-)

  VastaaPoista
 3. Ootpa sie tehokas, tuuppa meillekkii järjestelemää,yks ullakko ja kellari:)
  Ihanat noi tyttöjen vaatteet tossa narulla ja maalaa lipasto ,keltanen ois tosi hyvä väri.

  VastaaPoista
 4. Ihana siisti huone! Nimimerkki: " piti siivota tänään, mutta on niin nuhanen olo ettei jaksa :("

  VastaaPoista
 5. ♥vau mikä muodonmuutos :) Kiva koti!

  VastaaPoista
 6. Nyt on hyvin tilaa niin äkkiäkös levität sanomalehteä ja sudit lipaston keltaiseksi :) Mun silmään se kyllä hakee parin itselleen ovista. Anoppi on siis väärässä ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan totta Kiki! Munhan tarttis maalata kaapinovetki keltasiks. Aika ihana ajatus, mut miäs ei varmaan luppaa.

  VastaaPoista