maanantai 2. syyskuuta 2013

Päähineitä ja pelästyksiä.

Mammalanreissulla tapahtu yks asia mitä oon pelänny. ÄSsä sai naapurista kruunun. Painajaisisa mun jälkikasvu pukeutuu pinkkiin, hörhelöihin ja kruunuun ja höpöttää prinsessajuttuja. Kyl toi kruunu tosa mennee, vaikka nyt se hokkeeki olevans prinsessa, mut niitä pinkkejä röyhelöitä en pystyis kattelemmaan. Kai sitä ihminen haluais, että omat mukulat olis samanlaisia ko ittekki oli piänenä. Mää en pukeutunu vaaleenpunaseen ja vähät välitin jostain balettitanssijoista. Mut ehkä se oli normaalia sillon, nykyään moni mukula näyttää olevan kuarrutettu tekotimanteilla ja kaupoisa myyrään vaan vaaleenpunasta ja violettia vaatetta.Sit se toinen päähine. Tein turkoosista collegesta varmuureks kaks eri kokosta lakkia. Piänempi näytti oikeen kokoselta, joten annoin sen kaverin pojalle synttärilahjaks. Isompi näyttäis olevan Koon kokkoo.

 
10 minuuttia ton kuvan ottamisen jälkeen säikährin. Menin hakemaan kukkaroo sisältä, piti lähtee käymään Koon kans kaupasa, sillä aikaa Koo hävis. Juaksin ympäri tonttia ja huusin miähen ja äSsänki ettimään. Lopulta rupesin eppäilemmään, että jos se on lähteny varelmia syämään. Juaksin pari sattaa metriä tiätä pitkin ja siälä se oli. Autotiälle oli ennää parinkymmenen metrin matka. Lopun päivää olin ihan kauhuisani, mitä kaikkee sitä olis voinu tapahtua. Voi ku sille kasvais jo järki päähän, mun pikku kullalle, äitin säikyttelijälle.

7 kommenttia:

 1. Niinpä, prinsessat valtaa lopulta maailman. Meillä ei oo todellakaan tyrkytetty tytölle vaaleanpunaista tai mitään prinsessajuttuja, ite en niistä yhtään välittäisi, mutta niin meillä vain asuu pieni prinsessa vaaleanpunaisesta unelmissa. Oon joskus sitä miettinyt, että jos oisin kiven kovaa pitäny kiinni ettei mitään vaaleanpunaista tai prinsessaa saatikka yhtään Hello Kittyä ei meidän tytölle tule, oliskohan niitä silti tullu? On meinaan niin sisäsyntyistä tuo prinsessaisuus meidän tytössä, ei kelvannut muut värit, vain vaaleanpunainen. Tai sitten kaikki röyhelöt, hörsötykset, tyttöjutut. Disney prinsessoja vastustan vielä, vaan taitaa olla häviön tuomittu sekin taisto.

  Meillä on molemmat lapset kymmenvuotiaana tehneet omia retkiään. Isoveikka käveli ison tien yli naapurin pihaan ja neiti käveli yksin kaupoille, puol kilsaa. Siinä ehtii sydän lyödä useamman tyhjän lyönnin, ennenkuin tilanne on ohi. Kerrasta molemmat onneksi oppi, ei oo sen jälkeen tarvinnut olla huolissaan.

  VastaaPoista
 2. Hui mikä tilanne! Onneksi hoksasit ja kaikki päättyi hyvin. Olet supertaitava ompelija, vau sanon kerta toisensa jälkeen kun katson mitä olet taas osannut tehdä.
  Samaa mieltä vaaleanpunaisesta ja prinsessajutuista, kauhulla katson kun siskoni tytöt ovat aina vain vaaleanpunaisissa ja liiloissa vaatteissa ja saavat vaaleanpunaisia my little poneja ja barbeja vaaleanpunaisissa juhlatamineissa joululahjaksi - voi yökkö!

  VastaaPoista
 3. Mä odotan kauhulla kans tota prinsessa-aikaa. Vaaleenpunanen nyt vielä menettelee, toki enemmän tykkään vaikka siitä violetista. Ite en oo leikkiny barbeilla, ja toivon myös että niitä ei meille tule. Koitetaan panostaa vaikka legoihin. Niistä voi sentään ite rakentaa jotain. Kai se on hyväksyttävä, että ei ne käpylehmät enää nykylapsia stimuloi...

  VastaaPoista
 4. Lapset on uskomattoman sukkelia, selän kun käännät ni poissa ovat, tosi ihanaa että Koo löyty.
  Mie aina sanonkin että lapsilla pitää olla sata ja yks enkeliä suojana,

  Pittäähän tytön saaha olla prisessa, ja prinsessalla voi olla vaikka retro hörhelöt, pakkoko ne on olla vaaleanpunaiset joka on toden totta kammottava väri.
  Mukavia prinsessa juttuja vaan:)))

  VastaaPoista
 5. Mesis3.9.13

  Onpa hyvin päähän istuva lakki.
  Pikku prinsessalla on tosi pehmoinen päänalunen, -ihan kuten prinsessoilla kuuluukin :)

  Vai teki Koo katoamistempun. Hyvä juttu, että löytyi pian, eikä mitään ehtinyt sattua.

  VastaaPoista
 6. Tankki3.9.13

  Kaimmaar, jos tahtoo likka olla prinsessa, ni olkoon. Mut jos se tahtoo olla spaidermänni tai farmari, ni olkoon seki. Ja jos poika tahtoo olla vaan bätmänni ja ritari, ni olkoon. Mut jos se tahtooki olla prinsessa tai poni, ni seki käy vallan mainiosti!

  Saispa kaikki lapset olla ihan sitä mitä haluavat, ihan jalkovälistä riippumatta. Kunhan ossaavat käyttäytyä. Siittä mää tykkäisin.

  VastaaPoista
 7. On se hyvä, että sait karkulaisen kiinni ajoissa :) Kaikki lapset tuon tempun taitavat jossain vaiheessa tehdä :)

  VastaaPoista